Mijas Homes – Mijas. Vanaf 276.100 €

Mijas Homes is een modern wooncomplex van 75 nieuwbouwwoningen in Mijas met een fantastisch uitzicht op de zee en de bergen.

Het modern wooncomplex in Mijas is ontworpen om te genieten van een warme en evenwichtige levensstijl. Een project midden in de natuur, met een fantastisch uitzicht op de zee en de bergen en met gemeenschappelijke ruimtes ontworpen voor rust, amusement, sport en welzijn.

Mijas Homes bestaat uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers met ruime terrassen tot 100 m2 en tuinen op de begane grond. Alle kamers zijn ontworpen om een ​​ontspannen omgeving te creëren, met een onverslaanbare oriëntatie, maximaal uitzicht op de Middellandse Zee en natuurlijke verlichting en ventilatie. De keukens worden opgeleverd voorzien van verschillende inbouwapparatuur: inductiekookplaat, koelkast, wasmachine, vaatwasser, afzuigkap, oven en magnetron.

In de gemeenschappelijke ruimtes vinden we in het centrale gedeelte een zwembad met een chillout-ruimte, ontworpen om te genieten en te ontspannen. Er is ook een fitnessruimte, een sociale club en een barbecue- en picknickplaats voor vergaderingen en feesten met vrienden of familie. Allemaal omgeven door ruim 13.000 m2 aan tuinen die uitnodigen om te ontspannen.

Mijas Homes ligt op een bevoorrechte locatie, op minder dan 10 minuten van de leukste stranden. Op slechts 20 minuten afstand ligt de makkelijk te bereiken luchthaven van Malaga. Op 800 meter afstand wordt het nieuwe grote Costa del Sol Park ontwikkeld, een groene plaats met grote tuinen en een breed scala aan recreatie en entertainment met een openluchtamfitheater, een atletiekbaan, een fietspad, skatepark, een skatepark, en een klimmuur.

*Garage en berging inbegrepen in de prijs.

Features – Mijas Homes

  • 75 nieuwbouw woningen midden in de natuur

  • wooncomplex met 2 en 3 slaapkamers

  • ongelooflijke terrassen tot 100m2
  • volledig ingerichte keuken
  • gemeenschappelijke chill ruimtes rondom centraal zwembad

  • fitnessruimte, social club, barbecue/picknickplaats voor vergaderingen of feesten

  • prijzen vanaf € 276.100,-.

Informatiepakket Mijas Homes Vraag brochure en de prijslijst op